Duiklocaties

Wij verzorgen duikopleidingen op de volgende locaties:

Duiklocatie Kraaijenbergse plas nummer 9 bij Cuijk

De Kraaijenbergse plas nummer 9 in de Cuijkse wijk de Heeswijkse Kampen heeft een oppervlakte van ca. 63 hectare (630.000 m2) en is op het diepste punt ca. 30 meter diep. Het is een afwisselende duiklocatie, geschikt voor de beginnende als ook voor de gevorderde duiker.

Onder water is een diversiteit aan vissen te vinden: snoek, snoekbaar, paling, baars, voorn en zoetwaterkreeften.

Daarnaast tref je onderwater diverse objecten aan waardoor je hier plezierige duiken kunt maken. Het is een gemakkelijke  duiklocatie met een geleidelijk aflopende bodem.

Om iets te zien hoef je niet diep te duiken.
Doorgaans zie je de meeste vis op max 6 meter tussen en boven de begroeiïng.

Duiklocatie Scharendijke Zeeland

Duiklocatie Scharendijke in Zeeland is een van de vele duiklocaties in Zeeland.

De duiklocaties in Zeeland kunnen in een drietal gebieden worden opgedeeld: Veerse meer, Grevelingen, Westerschelde en Oosterschelde.

De onderwaterwereld kenmerkt zich door een weelderige plantengroei, grote verscheidenheid aan krabben, kreeften en in wat mindere mate vis.

Veel duiklocaties zijn voorzien een makkelijke toegang tot het water door middel van steigers met trappen.

De moeilijkheidsgraad varieert van beginnende tot ervaren duiker. Op sommige locaties dien je rekening te houden met (onverwachte) stromingen en wisseling van de getijden.

Duiklocatie Groene Heuvels bij Beuningen

De Groene Heuvels is een recreatiegebied, gelegen in Ewijk (gemeente Beuningen, Gelderland) ongeveer tien kilometer ten westen van Nijmegen.

Naast een recreatieplas van 35 hectare ( 350.000 m2)  en is op het diepste punt ca. 26 meter.

De plas is al jarenlang geliefd bij zowel Nederlandse als Duitse duikers. In de plas leven onder meer snoek,steur,  baars, voorn, karpers, en zoetwaterkreeft. Ook zijn er twee albinokarpers die daar zijn uitgezet.

De meeste vis tref je aan in het wat ondieper water in of net boven de begroeiing. Daarnaast zijn onder water diverse objecten te vinden.

De bodem loopt vanaf de over geleidelijk af naar dieper water. Deze locatie is geschikt voor de beginnende als ook voor de gevorderde duiker.

BEL ONS NU!

T: 077 - 3873104
M: 06 - 55511279

Disclaimer

Duikschool Leerduikennu werkt voor duikopleidingen samen met duikvereniging the Bubble Mates in Helden‑Panningen

© 2018, LeerDuikenNu